Notice: Trying to get property of non-object in /home/danubiu/public_html/ateliercreatif.ro/controllers/main.class.php on line 125

LOG STRING:
ERROR=====Query failed:0: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
query=select * from nodes where 1=1 and id=
Summer is gone, autumn has come... | Atelier Creatif
Meniu
Atelier Creatif

Summer is gone, autumn has come...

Summer is gone, autumn has come...

...and we #likepuredesign

 

Cu siguranta fiecare dintre noi, simte ca vara aceasta a trecut mult prea repede. E septembrie, dar pastram amintirea vacantelor petrecute cu cei dragi. Si pentru ca vorbeam de amintiri, sa facem o scurta recapitulare si sa vedem ce am facut noi, Atelier Creatif, in vara aceasta.
Entuziasti am pregatit evenimentul de lansare, care a avut loc de ziua tuturor copiilor, pe 1 iunie. Noi, niste copii mai mari, am pregatit cu rabdare tinutele perfecte pentru eroii nostri, copiii mai mici.

#likepuredesign

In Palatul Cesianu-Racovita – sediul Artmark – au defilat pe covorul rosu, cu atitudine si dezinvoltura, iar noi i-am aplaudat si le-am admirat tinutele. Finalul a fost apoteotic, ne-am rasfatat cu delicioase prajituri, pe care, initial, le-am devorat doar din privire.