Meniu
Atelier Creatif

Love for kids fashion and #likepuredesign

Atelier_Creatif_Love_for_kids_Fashion-1

 

Da, știm, sunt o mulțime de opțiuni pe piața vestimentară pentru copii. Ce gând năuc ne-a îndemnat să ne implicăm și noi? Exces de zel sau doar naivitatea faptului că vom reuși? Ei bine, nu! E pasiunea pentru design și dragostea pentru copii, pe care un om și-a urmat-o și a materializat-o într-un „ Atelier Creatif.”

Acest om, numit Camelia, a strâns laolaltă alți oameni la fel de pasionați. Împreună au transformat ideile în schițe, schițele în tipare și tiparele în creații unicat pentru copii.

 

Atelier_Creatif_Love_for_kids_Fashion-2

 

Nu suntem lipsiți de modestie. Suntem perfect conștienți de rezultatele muncii noastre. Grija, atenția pentru detalii și standardele pe care le respectăm ne fac profesionițti, pentru că vrem produse de înaltă calitate pentru copii.

Ne place să avem opțiuni și libertate de alegere, atunci când suntem în căutarea ținutei potrivite, fie că este ea pentru noi sau pentru copiii noștri. Din acest motiv am pus în practică ideea unui atelier în care și tu poti crea ținuta copilului tău. Iți poți alege modelul, culorile, materialele, poți discuta cu echipa noastră de specialiști, pentru ca rezultatul final să fie de exepție.

 

Atelier_Creatif_Love_for_kids_Fashion-1

 

Motivația noastră pentru perfecționism vine din bucuria copiilor pe care o vedem când imbracă ținutele noastre. Zâmbetul, veselia și atitudinea lor ne determină sa punem de fiecare dată și mai multă dragoste în fiecare model pe care îl creăm.

Cu pasiune pentru designul unic,

Atelier Creatif