Meniu
Atelier Creatif

Summer is gone, autumn has come...

... and we #likepuredesign

 

 

Cu siguranță fiecare dintre noi, simte că vara aceasta a trecut mult prea repede. E septembrie, dar păstrăm amintirea vacanțelor petrecute cu cei dragi. Și pentru că vorbeam de amintiri, să facem o scurtă recapitulare și să vedem ce am făcut noi, la Atelier Creatif, în vara aceasta.

Entuziaști am pregătit evenimentul de lansare, care a avut loc de ziua tuturor copiilor, pe 1 iunie. Noi, niște copii mai mari, am pregătit cu răbdare ținutele perfecte pentru eroii noștri, copiii mai mici.

 

Atelier_Creatif_Lansare_Artmark-1

 

În Palatul Cesianu-Racoviță – sediul Artmark – au defilat pe covorul roșu, cu atitudine și dezinvoltură, iar noi i-am aplaudat și le-am admirat ținutele.

 

Atelier_Creatif_Lansare_Artmark-2

 

Finalul a fost apoteotic, ne-am răsfățat cu delicioase prăjituri, pe care inițial le-am devorat doar din privire.

 

Atelier_Creatif_Lansare_Artmark-3

 

O lună mai târziu ne-am etalat creațiile din Colecția Summer 2016, într-un cadru specific verii, pe marginea unei piscine din complexul Stejarii Country Club. Uff, a fost cald, dar ne-am descurcat de minune!

 

Atelier_Creatif_Lansare_Artmark-4

 

Luna August ne-a prins în plin proces de creație. Am lansat linia de rochițe pentru fashionistele de până la un anișor. Am avut sesiuni foto și am bricolat pentru colecția de toamnă 2016.

 

Atelier_Creatif_Lansare_Artmark-5

 

Și dacă e toamnă, începe școala si avem nevoie de uniforme, așa că ne-am gândit la o ținută simplă, prietenoasă și comodă, așa cum e firesc.

Să aveți o toamnă creativă!

Atelier Creatif