Meniu
Atelier Creatif

Story

Inainte sa incepem povestea noastra, o sa va dezvaluim deznodamantul: Atelier Creatif by Camelia - o lume unde fiecare mica printesa si-a gasit rochia mult visata, cusuta delicat cu mii de zambete, in culori nerabdatoare sa fie alese si purtate in locuri de poveste.

Atelier Creatif s-a nascut din dorinta de a crea frumos pentru frumos, de a oferi un design unic si exceptional realizat pana in cele mai mici detalii pentru micii iubitori de fashion, dar si pentru parintii care cauta excelenta si apreciaza perfectiunea in universul care modeleaza copiii lor.  

Fiecare design este conceput si croit in linii individualizate care transcend timpul, definind colectii exclusiviste si unice in Romania, pentru copiii cu varste intre 0 si 14 ani. Materialele luxoase, delicate si de calitate premium sunt aduse din Austria, Italia si Franta: brocart, tweed, tull, bumbac satinat, matase vegetala.

Atelier Creatif va invita in studioul sau pentru a descoperi arta crearii colectiilor, o atmosfera pariziana chic, dar si pentru a va bucura alegand modelul si materialele pentru o rochie unica alaturi de copiii dvs.