Meniu
Atelier Creatif

Termeni și condiții

AtelierCreatif.ro este proprietatea SC Atelier Creatif by Camelia SRL, societate comerciala inregistrata la Registrul Comertului cu nr: J40 / 11383 / 22.09.2011 , C.U.I. nr: 29136117, IBAN RO52 BRDE 441S V464 2571 4410, cu punct de lucru in Strada Sfantul Elefterie nr.11 ap.2, Sector 5, Bucuresti

Toate informatiile prezente pe acest website, concepte, texte, design si imagini sunt proprietatea SC Atelier Creatif by Camelia SRL. Copierea, folosirea sau reproducerea acestora este strict interzisa.

AtelierCreatif.ro depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe website. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, AtelierCreatif.ro precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, pozele sunt ale produselor reale, acestea find digitale pot exista mici diferente de culori sau nuante astfel produsele livrate pot diferi de imagini. Aceste diferente nu sunt considerate defcte.

De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe website, pot fi modificate de catre AtelierCreatif fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa AtelierCreatif face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Promotiile/ofertele prezente pe website sunt valabile in limita stocului disponibil si pe durata mentionata.

AtelierCreatif poate contine si link-uri catre alte website-uri. AtelierCreatif nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste website-uri.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza AtelierCreatif.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului website,

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza website-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului website, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea website-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC AtelierCreatif by Camelia SRL .

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii AtelierCreatif.ro de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui website sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare.

Termenii si conditiile prezentate sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea website-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului website, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Prin accesarea WEBSITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate precum si legislatia aplicabila.

Termenii si Conditiile din prezentul document vor fi guvernate de si interpretate in conformitate cu legislatia din Romania si orice litigii vor fi solutionate exclusiv de instantele romane.